Jsme úklidová firma Praha mytí oken, která má velký zápřah služeb, provádíme čištění (kotoučovým strojem) koberců i podlah všeho druhu (od linolea po betonovou podlahu), odstraňujeme graffiti a provádíme výškové mytí okenpreventivní ochranný nátěr zabraňující vandalům poškodit majetek, myjeme a leštíme okna a výlohy a nebo třeba odstraňujeme plísně. Na trhu jsme už více než dvacet let, proto jsme profesionálové a v každé ze okna bez plísní a beze šmouhzmíněných sfér pracují praví odborníci, kteří své řemeslo dokonalo ovládají.

Nemusíte…

Nemusíte se proto obávat, že byste si domů nebo do firmy pozvali nějaké amatéry, všichni naši pracovníci jsou v dané oblasti vzdělaní a navíc si neustále osvojují nové postupy a technologie, protože věda stále postupuje a vyvíjí se nové metody, které poskytnou také na poli úklidu a údržby domácnosti lepší výsledky. Že máme takové široké pole služeb, je pro klienty velmi výhodné, protože jsme jim schopni pomoci na více „frontách“. Příkladem je třeba rodina, která měla roky postavené akvárium na širším parapetu.

Mezi okny…

cena mytí oken za m2Mezi okny a akváriem ale moc místa nebylo, takže vzduch tam příliš neměl šanci proudit. Když pak s inovací obývacího pokoje profesionální mytí oken a výlohkoupili také volně stojící akvárium a staré z parapetu vyhodili, čekalo je na oknech nemilé překvapení. Skleněné výplně, rámy a část parapetů obklopovala plíseň.

Proto se obrátili právě na nás, že jsme schopní si poradit s oběma problémy a vše tak komplexně vyřešit. V tomto případě mytí oken jsme po odstranění plísní postupovali tak, že naši pracovníci nejdříve provedli pečlivé čištění rozmývákem a následně důkladně setřeli skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou.

My zastáváme ten názor, že pro kvalitní provedení mytí oken a výloh je vždy důležité perfektně umýt celou plochu okna včetně jeho rámů a parapetů, což řada firem opomíjí.

A neděláme…

A neděláme to rozhodně jen tehdy, kdy je na rámech a parapetu plíseň, jako u zmíněné rodiny, děláme to vždycky, protože ať už se jedná o sebemenší nečistoty nebo prach, je potřeba mít okna dokonale umytá a s tím souvisí i její komponenty. Po proschnutí umyté plochy pracovníci provedli leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. Zde se jedná o vlastní technologii, kterou jsme si za letitou praxi vyvinuli. Jedná se o metodu nazvanou jako takzvaný trik suchého leštění. Naše firma se rozhodla, že naši pracovníci nebudou používat lešticí přípravky. nechte okna ve výškách profesionálům

Je to z toho důvodu, že tato chemie okna udělá čistá jen na chvíli. Naše společnost s tím zásadně nesouhlasí, považujeme to za oklamávání zákazníka, protože po dokončení leštění oken leštidly jsou okna opravdu čistá a zákazník zaplatí za tento výsledek, ten mu však příliš dlouho nevydrží, protože leštidla za chvíli vystoupí a ukážou se veškeré tahy leštění a mapy.

Suché leštění je fyzicky náročnější postup, ale skla tak zůstanou déle čistá, proto si stačí domluvit s námi zásah na mytí oken jen jednou za delší dobu, čímž vás náš zákrok vyjde v součtu levněji než u konkurence.