Čebín mytí oken, čištění koberců, fasád i ve výšce

Jako jedna z mála firem zajišťujeme v Čebíně kompletní úklidové služby. Zabýváme se strojovým čištěním koberců kotoučovými stroji s rotačními kartáči, strojovým čištěním podlah, voskováním podlah – fluatací, odstraňováním graffiti, aplikací antigrafitového nátěru, nástřiku – impregnace před vandalismem. Čistíme a myjeme také prosklené plochy jako jsou okna, výlohy, prosklené obaly budov, skleněné výplně apod. Skla myjeme bez použití leštidel a to proto, že jsou pomocí doleštění 100% bavlnou déle čistá a nechytá se na ně prach a nečistoty. Tyto práce provádíme i ve výškách pomocí vysokozdvižné techniky, lešení a certifikovaných horolezců odborně vyškolených dle platné vyhlášky § 134a odst. 2 a podle § 134c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb., zák. práce ve znění zákona č. 155/2000 Sb., o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádu z výšky nebo do volné hloubky. Výlohy umýváme v servisních cyklech a to 1×7, 1×14, 1×30, 1×60, 1×190 dní ale i nepravidelně.

Práce ve výškách. Mytí, čištění oken, výloh, fasád

A SERVIS LIPKA, s.r.o. je team kvalifikovaných pracovníků, kteří jsou velmi precizní v oboru mytí a leštění oken Plzeň. Poradíme si i se silným znečištěním, které bylo způsobeno při stavbách a rekonstrukcích, ale také díky odstraňování přebytečných reklam a akčních bannerů. Čištění oken Plzeň provádíme v pravidelných a opakujících se intervalech, tak i jako jednorázových nebo nepravidelných čištění oken. Pro práci ve výškách jsme vybaveni horolezeckou i speleologickou techniky a také je možné zajistit mytí oken ve výškách a na těžko dostupných místech pomocí hydraulických ramen a vysokozdvižných plošin. Naši zaměstnanci jsou důkladně proškoleni dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle  § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Mytí a leštění oken Plzeň realizujeme nejčastěji cyklem servisního mytí, jehož intenzita čištění oken a jiných prosklených ploch je 1x za 60 dní z venkovní strany a 1x za 90 dní z vnitřní strany. A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí vedle mytí a leštění oken v Plzni také – čištění a tepování koberců v Plzni, mytí markýz, rolet a žaluzií v Plzni, odstranění plísní v Plzni, odstranění graffiti v Plzni včetně antigraffiti nátěru a jiné služby uvedené na www.a-servislipka.cz.

 

Oprava fasád Čebín

Oprava fasád Čebín

 

Nano nátěr, impregnace oken, výloh, fasád

Naše úklidová firma  A SERVIS LIPKA, s.r.o. zabývá mytím, čištění a leštěním oken, výloh a všech prosklenných ploch.  U oken se také specializujeme na nanášení nanoimpregnace tvz. nešpinavou úpravou, kterou aplikujeme na skla pomocí technologie GlasProtect. Tato hydrofobní impregnace je obzvlášt vhodná pro okna s špatnou dostupností. Po dohodě čištíme markýzy-žaluzie-lamely. Provádíme výškové práce. Odstraňujeme  nedovolé  polepy  z  prosklených ploch. Při zakázce čištění a mytí oken včetně rámů, čištění a mytí fasády, čištění a mytí žaluzií ve výšce v kancelářských prostorách a výrobní hale v Praze, jsme postupovali následně. Čištění a mytí fasády. První den se týkal převozu lešení a jeho montáž u zákazníka. K odstranění nečistot z povrchu fasád jsme využili tlakový přístroj, vodu a čistící chemii. Okna i žaluzie byly čištěny oboustranně. K dokonalému vyčištění prosklených ploch používáme tzv. trik suchého leštění bez použití leštících přípravků. Žaluzie jsme museli čistit ručně, jelikož jsou široké a navzájem se překrývají. Odstranění nečistot se z našeho pohledu povedlo na 90%. Ze strany zákazníka bylo malé upozornění, jinak naši práci hodnotil pozitivně s možností další spolupráce. Naše firma provádí služby i  ve výškách nebo na těžce přístupných místech pomocí speciální techniky – hydraulických ramen či vysokozdvižných plošin. Práci ve výškách vykonávají naši profesionální a bezúhonní zaměstnanci, kteří mají platnou licenci na práci ve výškách za pomoci horolezecké a speleologické techniky. Samozřejmostí je i jejich proškolení dle nařízení vlády.Veškeré zakázky realizují naši kmenový zaměstnanci. Nikdy nevyužíváme subdodavatelské firmy nebo zaměstnance z jiných firem, kteří nejsou námi prověření. K provedení našich zakázek nevyužíváme ani brigádníky z různých agentur. Zaměstnanci naší úklidové firmy jsou proškolení profesionálové, kteří vědí jak správně, systematicky a kvalitně ošetřit povrchy.

Umíme také hloubkově, šetrně vyčistit koberce a to strojovou metodou. Strojově také čistíme dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Po strojovém vyčištění podlah vždy zákazníkovi doporučíme, aby si podlahu nechal zakonzervovat nanesením průmyslového polymeru – navoskováním podlahy. Dále odstraňujeme graffity a nanášíme antigraffitovou ochranu.  Nabízíme čištění fasády od plísní, mechů, sporů ze zateplených domů, a to  velmi progresivní technologií LSG, tvz. nátěrem LSG dosáhneme toho, že zamezíme tvořící se vlhkosti, která způsobuje růst a tvorbu zelených sanitrů a zamezíme a odstraníme stávající mikrobiální napadení. Tato funkce je  založena na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Specializujeme se na čištění fasády pískováním, a to  abrazivní metodou čištění, která se úspěšně používá také pro čištění fasád, cihelných zdí, pomníků, obkladů, dlažeb, schodů od nátěru, zašlé špíny, mechu, řas, graffitů, odstraňování nátěrů a koroze ze železných a ocelových konstrukcí, olejových skvrn apod. Pro tyto všechny případy je nejvhodnější způsob, použít speciální pískovačku W 1-40 a obraziva tj. jemný písek, granit, slupky z vlašských ořechů. Kdy dopadem abraziva na povrch dochází k odstranění usazených nečistot, omítek či starých nátěrů či graffiti. Metodu pískování lze použít i pro čištění fasád historických budov či památek, která je schválená českým památkovým ústavem. Naše služby provádíme po celé České republice, Slovensku, Rakousku a Německu. Klademe velký důraz na kvalitu poskytovaných služeb a rychlost realizace zakázek. Pokud Vás zajímají další naše činnosti či potřebujete se poradit,  prohlédněte si naše internetové stránky  http://www.a-servislipka.cz/ nebo nás přímo kontaktujte na t. č. +420 608 740 707  nebo formou emailu:  centrala@a-servislipka.cz. Do druhého dne Vám zpracujeme náš finanční návrh.

 

Mytí výloh Brno

Mytí výloh Brno

 

Čištění, mytí oken, impregnace markýz

Společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. svým zákazníkům zajišťuje kvalitní čištění markýz, které je prováděno našimi profesionálními zaměstnanci. Ve většině případech je tato služba zajišťována ve výškách, proto jsou  naši pracovníci důkladně proškoleni dle nařízení vlády podle § 134 odst. 2 a podle § 134 c odst. 2 zákona č. 65/1965 Sb. zák. pr. ve znění zákona č. 155/2000 Sb. o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádů z výšky nebo do volné hloubky. Tuto službu realizujeme buď spolu s mytím oken a nebo tuto zakázku provádíme samostatně, včetně impregnace markýz. Nečistoty odstraníme z látkových a i plastových markýz, jejichž údržba je výrazně jednoduší a rychlejší, protože postupujeme stejně jako při mytí oken – omyjeme markýzy čistým rozmývákem a vše setřeme kvalitní gumovou stěrkou a následně otřeme čistým suchým 100% bavlněným hadrem. Látkové markýzy čistíme strojovou metodou za použití kotoučového stroje. Známou strojovou metodu používáme také při strojovém čištění koberců, kdy je použita také dezinfekční chemie BOSCH RTS a vysoce výkonný vysavač. Čištění látkových markýz je třeba opakovat v jednom čistícím cyklu i 2x až 3x. Je to tím, že na markýzu působí agresivní městské spady, které je obtížnější odstranit. Na přání zákazníka markýzy naimpregnujeme chemií, kterou odebíráme přímo od výrobce markýzy a můžeme ji spojit se zakázkou čištění markýz a nebo také samostatně. Impregnaci nanášíme za pěkného dne, aby bylo bezvětří, tak zajistíme, aby se znovu neusazovaly nečistoty a impregnace důkladně zaschla. A SERVIS LIPKA zajistí i další úklidové služby, které provádí profesionální a proškolený tým naší firmy – denní a pravidelné úklidy bytů, domů, domácností, kanceláří, obchodů, provozoven, rezidencí, vil a firem, úklidy po stavbě a rekonstrukcích, úklidy po malířích i řemeslnících, strojové čištění koberců a podlah, voskování podlah, odstranění graffiti a nanesení antigraffiti nátěru, čištění žaluzií, látkových i plastových markýz a dokážeme zajistit i jejich impregnaci, odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

Čištění markýz Praha

Čištění markýz Praha

 

Strojové čištění koberců, impregnace, voskování podlah

Společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. mnoho let nabízí službu strojového čištění podlah a koberců, kterou také považujeme za nejúčinnější metodu, která v současnosti existuje. Strojovým čištěním koberců Brno lze vyčistit mnoho zašlých nečistot a také jsme si poradili s těmi nečistotami, které se jiným firmám odstranit nepodařilo. Systém strojového čištění koberců, v kterém jsme za mnoho let nasbírali zkušenosti, probíhá tak, že naneseme a necháme působit několik minut kvalitní a dezinfekční chemii BOSCH RTS 80, kterou následně důkladně kartáčujeme kotoučovým strojem GHIBLI a díky kartáčování vytáhneme nečistoty ze struktury koberce. Následně je potřeba zrealizovat odstranění těchto nečistot a vlhkosti, k tomu používáme vysoce výkonný vysavač AS59, který má úzkou štěrbinovou hubici a tak odstraní veškeré vykartáčované nečistoty, po tomto odsátí necháme koberec ještě několik hodin důkladně doschnout. U mnoha metod, které jsou stále konkurenčními společnostmi používané, chybí tento mechanický proces kartáčování, tudíž je nemožné odstranit nečistoty ze struktury koberce a tak po zaschnutí vyjdou na povrch fleky a mapy, které způsobí nečistoty rozpuštěné vodou a chemií. Levné metody, jako je extrakční či parní, nedoporučujeme, protože nikdy není možno dosáhnout takového výsledku, jako při strojové metodě čištění koberců. Používáme několik druhů zásaditých chemií na precizní vyčištění podlah strojovou metodu, a také dva nástavce – držák padů a silonový kartáč. Kotoučový stroj zajistí kvalitní a hloubkové vyčištění podlahy. Odstraníme tak i nečistoty ze struktury a spár podlahy, je to tím, že náš kotoučový stroj váží 40 kilogramů a na jeho hlavu lze přidat ještě 10 – 15 kilogramové závaží a tak dokáže vynaložit sílu na nečistoty ukryté hluboko v podlaze. Doporučujeme podlahu vždy zakonzervovat průmyslovým polymerem – voskem, fluatací. Tak zajistíme ochranu podlahy před hlubším znečištěním či poškrábáním a jiným znehodnocením. Vosk je také protiskluzový a po dobu jeho životnosti, což je 1 rok, chrání chodce, ale i podlahu před poničením a hlubším znečištěním. Naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. svým zákazníkům poskytuje také denní a pravidelné úklidy bytů, domů, domácností, kanceláří, obchodů, provozoven, rezidencí, vil a firem, úklidy po stavebních a rekonstrukčních činnostech, mytí oken, výloh a jiných prosklených ploch, odstraňování graffiti a nanesení antigraffiti nátěru, mytí a čištění žaluzií, látkových i plastových markýz včetně jejich impregnace, čištění koberců a podlah strojovou metodou, odstranění plísní technologií LSG. www.a-servislipka.cz

 

Voskování podlah obchodních jednotek

Voskování podlah obchodních jednotek

 

Strojní čištění podlah, koberců. Impregnace, voskování

Jsme mezinárodně fungující společnost – A SERVIS LIPKA, s. r. o. pro své zákazníky realizuje pravidelně opakující se nebo nárazové generální čištění koberců a podlah strojovou metodou v České republice, Slovenské republice, Německu a Rakousku. Používáme strojovou metodu, která jako jediná zaručí velmi kvalitní a důkladné odstranění nečistot ze struktury koberce a podlah. Při čištění a dezinfekci koberce používáme vysoce účinnou chemii BOSCH RTS. Tato chemie na sebe navazuje veškeré nečistoty z hluboké struktury koberce, je třeba nechat ji několik minut působit. Následně kartáčujeme nečistoty z povrchu koberce kotoučovým strojem GHIBLI, a tak zbavíme koberec veškerých nečistot ze struktury. Kotoučový stroj má 12 cm dlouhé štětinky, je tedy šetrný k vláknům koberce díky měkkosti štětinek. Vykartáčované nečistoty je třeba odsát i s vlhkostí. K tomu použijeme vysoce výkonný vysavač AS59, se štěrbinovou úzkou hubicí a necháme koberec po čištění a vysátí ještě několik hodin mimo provoz, aby důkladně doschnul. Strojovou metodou nečistíme pouze koberce, ale také veškeré podlahy – kamenné, linolea, marmolea, plovoucí podlahy, betonové podlahy, lité podlahy, aj. Na čištění podlah používáme několik chemií, které na každou podlahu působí jinou silou. Nabízíme hloubkové čištění podlah v restauracích, obchodních domech, kancelářích, institucích, úřadech, školách, nemocnicích, residencích, bytech a domech. Nejdříve vyhodnotíme, jakou chemii použijeme. Většinou začínáme od nejšetrnější chemie, abychom nepoškodili povrch podlahy, a někdy není třeba využívat hned agresivnější druh chemie, protože nečistoty pustí i při šetrnějším druhu. Chemii kartáčujeme kotoučovým strojem o váze 40 kg, není-li tato váha dostatečná, tak využijeme ještě 10 – 15 kg závaží, tento stroj má dva nástavce – držák padů a silonový kartáč. Po hloubkovém vyčištění podlahy, odsajeme vykartáčované nečistoty vysoce výkonným vysavačem a po té ještě deaktivujeme chemii pouze čistou vodou. A SERVIS LIPKA, s.r.o. zrealizuje i další úklidové služby – denní a pravidelné úklidy, odstranění graffiti, aplikace antigraffiti ochrany na fasády, strojové čištění čalounění a sedaček, voskování podlah průmyslovým polymerem (FLUATACE), odstranění plísní technologií LSG, čištění markýz látkových i plastových, čištění žaluzií, mytí oken a výloh, odstranění přebytečných reklam, bannerů a zatvrdlých nečistot, aplikace GlasProtect hydrofobní nanotechnologie, úklidy po řemeslnících, malířích a po stavebních pracích a rekonstrukcích, opravy fasád po útoku vandalů, při odstranění graffiti. www.a-servislipka.cz

 

Strojové čištění koberců

Strojové čištění koberců

 

Nátěr proti plísni. Odstranění plísní, graffiti, celopolepů, folií

Naše úklidová firma  A SERVIS LIPKA, s.r.o. se zabývá odstraňováním , čištěním  a likvidací  graffiti a následným nátěr antigraffitové ochrany. Ze strany zákazníka jsme zaznamenali a provedli finanční návrh na odstranění graffiti a následné ošetření povrchu antigraffitovou ochranou.

Postupujeme tak, že na graffiti nejdříve naneseme velmi účinný odstraňovač graffitů, který necháme chvíli působit. Za použití vysokotlakého zařízení se graffiti společně s chemií smyjou. Povrch, ze kterého jsme odstraňovali graffiti, byl dříve ošetřen neznámou ochranou, kterou zajistila jiná firma a tato ochrana byla nanesena již před delší dobou, proto námi provedené odstranění graffiti se nepodařilo s maximální úspěšností. Na základě našeho snažení byly graffiti odstraněny z 70%. Jakmile jsem odstranili graffiti, co nejvíce to bylo možné, provedli jsme nátěr povrchu fasádní barvou, která nám byla dodána přímo zákazníkem. Fasádní barvu jsme nechali důkladně zaschnout a poté následovalo ošetření antigraffitovou ochranou. Nanášeli jsme antigraffitový nátěr na oba štíty domu. U hladkých povrchů tento nátěr nanášíme zpravidla ve 3 vrstvách. U více savých a porézních materiálů jsme nuceni nanést mnohem více vrstev. V tomto případě se počet vrstev antigraffitového nátěru pohybuje v rozmezí 6-12 vrstev. Nejhůře se antigraffitovým nátěrem ošetřují povrchy z velmi silných strukturovaných materiálů, jako jsou například povrchy z umělých kamenů, obkladů. Zde doporučujeme nanést minimálně  9  vrstev antigraffitového nátěru.

Specializujeme se i na mytí, čištění a leštěním oken, výloh a všech prosklenných ploch. Dále na okna nanášíme nanoimpregnaci  tvz. nešpinavou úpravou, kterou aplikujeme na skla pomocí technologie GlasProtect. Tato hydrofobní impregnace je obzvlášt vhodná pro okna s špatnou dostupností. Po dohodě čištíme žaluzie, lamely nebo markýzy. Odstraňujeme  fólie, banery a nedovolené polepy z  prosklených ploch.  Hloubkově čistíme koberce, a to strojovou metodou.  Strojově také čistíme  dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Po strojovém vyčištění podlah vždy zákazníkovi doporučíme, aby si podlahu nechal zakonzervovat nanesením průmyslového polymeru – navoskováním podlahy. Na podlahu dáváme zpravidla pololesklý nebo matný vosk. Nabízíme čištění fasády pískováním, a to  abrazivní metodou čištění, která se úspěšně používá také pro čištění fasád, cihelných zdí, pomníků, obkladů, dlažeb, schodů od nátěru, zašlé špíny, mechu, řas, graffitů, odstraňování nátěrů a koroze ze železných a ocelových konstrukcí, olejových skvrn apod. Pro tyto všechny případy je nejvhodnější způsob, použít speciální pískovačku W 1-40 a obraziva tj. jemný písek, granit, slupky z vlašských ořechů. Kdy dopadem abraziva na povrch dochází k odstranění usazených nečistot, omítek či starých nátěrů či graffiti. Metodu pískování lze použít i pro čištění fasád historických budov či památek, která je schválená českým památkovým ústavem.  Čistíme fasády i od plísní, mechů, sporů ze zateplených domů, a to  velmi progresivní technologií  LSG tvz. nátěrem LSG dosáhneme toho, že zamezíme tvořící se vlhkosti, která způsobuje růst a tvorbu zelených sanitrů a zamezíme a odstraníme stávající mikrobiální napadení. Tato funkce je  založena na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Klademe důraz na precizně provedené úklidové práce a maximální spokojenost klientů.

Pokud se Vám naše profesionalita líbí , obraťte se s Vaší objednávkou na naši centrálu telefonicky  +420 608 740 707  nebo formou emailu: centrala@a-servislipka.cz. Do druhého dne Vám zpracujeme náš finanční návrh.

 

Odstranění graffiti Brno

Odstranění graffiti Brno

 

Zákazníci na těchto adresách si u nás objednali úklidové služby:

Sekaninova 2, 614 00 Brno-sever, Husovice … Zámecká 26, 643 00 Brno – Chrlice … Aloise Havla 8, 621 00 Brno-Jehnice … Stamicova 4, 623 00 Brno-Kohoutovice … Jeneweinova 36, 617 00 Brno-jih, Komárov … Vavřinecká 25, 624 00 Brno-Komín … Rostislavovo náměstí 21, 612 00 Brno-Královo Pole … Ulrychova 26, 624 00 Brno-Komín … Božetěchova 122, 612 00 Brno-Královo Pole, Brno … Sibiřská 32, 621 00 Brno – Řečkovice, Brno … Bráfova 6, 616 00 Brno -Žabovřesky, Brno … Podnásepní 3, 602 00 Brno-střed … Kuršova 3, 635 00 Brno-Bystrc …Cikánkova 5, 621 00 Brno-Jehnice … Chrlické náměstí 1, 643 00 Brno – Chrlice … Běloruská 3, 625 00 Brno – Bohunice, Brno … Křivánkovo náměstí 13, 641 00 Brno – Žebětín, Brno … Sýpka 2, 61300 Brno-Černá Pole … Olomoucká 59, 627 00 Brno – Černovice … Havránkova 63, 619 00 Brno-jih, Dolní Heršpice … Bezovka 5, 619 00 Brno-jih, Horní Heršpice … náměstí 28. dubna 5, 635 00 Brno – Bystrc, Brno … Hájecká 8, 617 00 Brno – Komárov, Brno … Faměrovo nám. 21, 618 00 Brno – Černovice, Brno … Černovičky 28, 627 00 Brno – Slatina, Brno … třída Kpt. Jaroše 17, 613 00 Brno – Černá Pole, Brno … Hlinky 111, 603 00 Brno – Pisárky, Brno … Heleny Malířové 2, 638 00 Brno – Lesná, Brno … bratří Sapáků 2, 628 00 Brno – Líšeň, Brno … Dukelská 1144, 739 61 Třinec … Hřbitovní 1603, 742 58 Příbor … Školní 25, 742 21 Wolkerova 484, 742 58 Příbor … V. Poláka 28, 741 01 Nový Jičín … Výsypy 942, 739 11 Frýdlant nad Ostravicí … K Olešné 1335, 738 01 Frýdek-Místek … Žerotínova 1231, 757 01 Valašské Meziříčí … Lískovecká 3495, 738 01 Frýdek-Místek … Tyršova 1068, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm … Komorní 23, 737 01 Český Těšín … K Zelinkovicím 217, 739 42 Frýdek-Místek … Ztracená 28, 724 00 Ostrava-Proskovice … Kopřivnice … sídliště Pod lesem 24, 742 35 Odry … Na Drážkách 174, 741 01 Nový Jičín … Tovární 144, 742 45 Fulnek … Soukenická 717, 739 44 Brušperk … Třanovského 1338, 757 01 Valašské Meziříčí … Sjednocení 855, 742 13 Studénka … Jiráskova 578, 742 13 Studénka … Rudolfova 28, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Bratří Mrštíků 2191, 686 03 Staré Město … Bedřicha Buchlovana 1002, 686 05 Uherské Hradiště … Zlínská 250, 765 02 Otrokovice … Zašová 30, 756 51 Zašová … Valašská Bystřice 680, 756 27 Valašská Bystřice …  Horní Bečva 387, 756 57 Horní Bečva … Nový Hrozenkov 475, 756 04 Nový Hrozenkov …  Hlavní 844, 756 54 Zubří … Halenkov 758, 756 03 Halenkov …  Hovězí 634, 75601 Hovězí …   Bánov 675, 68754 Bánov …  náměstí Míru 196, 687 51 Nivnice … Antonínská 654, 687 25 Hluk … Vlčnov 414, 687 61 Vlčnov … Prostřední 3507, 760 01 Zlín … Horní náměstí 23, 755 01 Vsetín … Mariánské náměstí 61, 688 01 Uherský Brod … Podhradská 420, 763 26 Pozlovice … Josefa Černíka 783, 763 26 Luhačovice … Chmelnice 414, 687 71 Bojkovice … Úpadní 12, 712 00 Ostrava-Slezská Ostrava … U Vozovny 9, 708 00 Ostrava-Poruba … U Kaple 14, 725 29 Ostrava-Petřkovice … Molákova 9, 725 25 Ostrava-Polanka nad Odrou …Průběžná 12, 708 00 Ostrava-Poruba … Šubertova 11, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … Těšínská 501, 717 00 Ostrava-Radvanice a Bartovice … Václava Košaře 11, 700 30 Ostrava- Dubina u Ostravy … Svahová 12, 725 28 Ostrava-Hošťálkovice … Slínová 14, 720 00 Ostrava-Hrabová …Provaznická 77, 700 30 Ostrava-Ostrava-jih … Verdiho 7, 711 00 Ostrava-Slezská Ostrava … U Váhy 4, 725 26 Ostrava-Krásné Pole … Trachovec 13, 723 00 Ostrava-Martinov … V Mešníku 11, 722 00 Ostrava-Třebovice … Norberta Frýda 9, 700 30 Ostrava-Dubina, Ostrava-jih … Na Ščučím 22, 720 00 Ostrava-Hrabová … Stavbařů 11, 700 30 Ostrava-Hrabůvka, Ostrava-jih … Solidarity 18, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky … Vlnitá 11, 725 27 Ostrava-Plesná … Studničkova 13, 715 00 Ostrava-Michálkovice … Stodolní 15, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava a Přívoz … V Úvoze 6, 724 00 Ostrava-Proskovice … Uhlířská 12, 710 00 Ostrava-Slezská Ostrava … Předpolní 13, 724 00 Ostrava-Stará Bělá … Vinohradská 2, 748 01 Hlučín … Větrná 13, 792 01 Bruntál … Sokolovská 40, 795 01 Rýmarov … Vrbova 11, 747 06 Opava … Vrbova 9, 747 06 Opava … Zahradní 8, 748 01 Hlučín … Zahradní 27, 792 01 Bruntál … Severní 4, 748 01 Hlučín … Sadová 5, 795 01 Rýmarov … U hřbitova 10, 747 06 Opava … Polní 14, 747 21 Kravaře … Zátiší 1064, 735 14 Orlová … Vardasova 18, 736 01 Havířov …  U Lesa 23, 734 01 Karviná …  Závodní 29, 735 06 Karviná … 17. listopadu 19, 736 01 Havířov …V Zimném dole 853, 735 11 Orlová … Zátiší 758, 735 31 Bohumín … Zahradní předměstí 275, 735 81 Bohumín … Záplotí 71, 737 01 Český Těšín … Tyršova 612, 739 61 Třinec … Žižkova 33, 734 01 Karviná …Mládežnická 21, 736 01 Havířov …  Žákovská 18, 736 01 Havířov … 1. máje 133, 735 31 Bohumín … Boženy Němcové 41, 691 45 Podivín … Mírová 352, 691 02 Velké Bílovice … Kovářská 965, 691 55 Moravská Nová Ves … Moravní 3, 696 01 Rohatec … Mikulovská 677, 691 44 Lednice … Mládežnická 2, 690 02 Břeclav … U Lomu 45, 692 01 Mikulov …  Veselská 1308, 696 62 Strážnice … Husova 8, 691 45 Podivín … Školní 701, 685 01 Bučovice … Velkomoravská 5, 695 01 Hodonín … Petra Bezruče 513, 691 42 Valtice … Nádražní 13, 692 01 Mikulov … Lanžhotská 44, 690 02 Břeclav … Jiráskova 455, 685 01 Bučovice … Mikulovská 1012, 691 42 Valtice … Stavební 2, 695 01 Hodonín … Anenská 1001, 691 55 Moravská Nová Ves … Vítězství 1142, 696 03 Dubňany … J. Skácela 869, 696 62 Strážnice … Valtická 525, 691 44 Lednice … Vítězná 8, 696 01 Rohatec … Na Močidlech 1645, 696 03 Dubňany … Fabián 1202, 691 02 Velké Bílovice … Václavská 86/176, 377 01 Jindřichův Hradec … nám. Přátelství 706/26, 383 01 Prachatice … Radniční 45/469, 381 01 Český Krumlov … Nádražní 243/56, 373 12 Borovany … Dubné 76/85, 373 84 Dubné … Pražská 292/476, 373 41 Hluboká nad Vltavou … Fučíkova 366/27, 398 11 Protivín … Vrchlického 34/476, 392 01 Soběslav … Heydukova 339/476, 386 01 Strakonice … K cihelně 435/53, 251 63 Strančice … Omlenická 197/52, 382 41 Kaplice … Zahrádky 299/103, 382 03 Křemže … Na Zahradách 534/76, 373 11 Ledenice … Dolní 35/466, 373 72 Lišov … Nové Město 116/476, 378 16 Lomnice nad Lužnicí … Hodějovského 783/57, 256 01 Benešov … Luční 415/757, 257 22 Čerčany … A. Trägera 109/65, 370 01 České Budějovice …Jungmannova 39/69, 397 01 Písek … Nerudova 32/476, 390 02 Tábor … Trocnovská 94/423, 374 01 Trhové Sviny … Masarykovo nám. 124/56, 379 01 Třeboň … Witthanova 316/56, 373 82 Včelná … Na Vrších 416/57, 382 32 Velešín … Jateční 849/55, 391 81 Veselí nad Lužnicí … Dr. Hajného 42/56, 389 01 Vodňany … K Přehradě 218/56, 373 24 Římov  … Rekreační 435/82, 251 66 Senohraby … Moravice 134, 749 01 Vítkov … Skřipov 113, 747 45 Skřipov  … Smetanova 434, 747 41 Hradec nad Moravicí … Hlavní 264, 747 81 Otice … Družstevní 171, 747 69 Pustá Polom … Větrná 133, 747 64 Velká Polom … Sluneční 614, 747 22 Dolní Benešov … Alejní 20, 747 21 Kravaře … Hlučínská 1, 747 23 Bolatice … Slezská 774, 747 27 Kobeřice … 21. dubna 19, 747 20 Vřesina … Josefská 20, 747 06 Opava … Dobroslavická 9, 725 27 Ostrava-Plesná … Boženy Němcové 4, 767 01 Kroměříž … Žižkova 407/98, 586 01 Jihlava … Křivánkovo náměstí 121/65, 641 00 Brno – Žebětín … Legionářská 527/88, 664 34 Kuřim … Šafaříkova 1360/55, 676 02 Moravské Budějovice … Valdštejnská 91/294, 588 32 Brtnice … Jiráskova 571/55, 664 11 Zbýšov … Sklářská 906/65, 665 01 Rosice … Růžová 220/82, 672 01 Moravský Krumlov … Janáčkova 347/92, 666 01 Tišnov … náměstí Míru 61/285, 675 26 Želetava … Žižkova 287/51, 591 31 Žďár nad Sázavou … Zákostelní 671/109, 67555 Hrotovice … Havlíčkova 467/73, 671 72 Miroslav … Ve Sboru 1596/68, 664 91 Ivančice … Bartuškova 760/60, 674 01 Třebíč … Na Hrázi 138/87, 588 56 Jihlava-Telč … Třebíčská 1610/110, 594 01 Velké Meziříčí … Meziříčská 605/56, 594 51 Křižanov … Pražská 696/78B, 642 00 Brno – Bosonohy … Poříčí 1052/114, 691 23 Pohořelice … Střední 61/70, 664 48 Brno – Moravany  … Nad Kralickým kopcem 367/88, 675 71 Náměšť nad Oslavou … Hrnčířská 177/62,  595 01 Velká Bíteš … Štěpánská 640/45, 110 00 Praha-Praha 1 … Odborů 280/5, 120 00 Praha-Praha 2 … Slezská 2210/128, 130 00 Praha-Praha 3 … Za Zelenou liškou 543/9, 140 00 Praha-Praha 4 … U slévárny 144/2, 150 00 Praha-Praha 5 … Šárecká 1026/19, 160 00 Praha-Praha 6 … Šternberkova 446/17, 170 00 Praha-Praha 7 … Sokolovská 899/234, 190 00 Praha-Praha 9 … Přemyšlenská 361/66, 182 00 Praha-Praha 8 … Ruská 567/28, 101 00 Praha-Praha 10 … Pod Čimickým hájem 191/13, 181 00 Praha-Bohnice, Praha 8 … Mikuleckého 1313/12, 147 00 Praha-Braník, Praha 4 … Zeyerova alej 20, 169 00 Praha-Břevnov, Praha 6 … V křepelkách 242/19, 182 00 Praha-Praha-Březiněves …Jana Zajíce 162/21, 170 00 Praha-Bubeneč, Praha 7 … Skorkovská 1511, 198 00 Praha-Černý Most, Praha 14 … Libčická 287/15, 181 00 Praha-Čimice, Praha 8 … Dejvická 688/27, 160 00 Praha-Dejvice, Praha 6 … Ke Slatinám 147/18, 109 00 Praha-Dolní Měcholupy, Praha 10 … Nad Rokytkou 25, 190 12 Praha-Dolní Počernice, Praha 14 … Pražákovská 685/7, 160 00 Praha-Hanspaulka, Praha 6 … Křtinská 673/1, 149 00 Praha-Háje, Praha 11 … Mochovská 535/38, 198 00 Praha-Hloubětín, Praha 14 … Kříženeckého náměstí 322/5, 152 00 Praha-Hlubočepy, Praha 5 … Pod lysinami 465/7, 147 00 Praha-Hodkovičky, Praha 4 … Dukelských hrdinů 342/1, 170 00 Praha-Holešovice, Praha 7 … Nad Přehradou 467, 109 00 Praha-Horní Měcholupy, Praha 15 … Vidlák 721, 198 00 Praha-Hostavice, Praha 9 … Moravská 833/85, 768 11 Chropyně … Kroměřížská 244/561, 752 01 Kojetín … Novosady 248/107, 798 27 Němčice nad Hanou … Komenského 60/544, 683 23 Ivanovice na Hané … Revoluční 75/89, 751 17 Horní Moštěnice … Čechova 89/894, 750 02 Přerov … Švábenice 97/42, 683 23 Švábenice … Náměstí 161/271, 768 33 Morkovice-Slížany … U hřiště 283/85, 753 66 Hustopeče nad Bečvou … Kelč 317/431, 756 43 Kelč … Sokolská 1316/107, 757 01 Valašské Meziříčí … V křovinách 65/285, 779 00 Olomouc … Dlouhá 76/97, 779 00 Olomouc … U Lípy 78/341, 687 06 Velehrad … Babice 556/88, 687 03 Babice … Dolní 116/225, 768 21 Kvasice … Kostelní 990/89, 768 24 Hulín … Riegrovo náměstí 81/371, 767 01 Kroměříž … Jablůnka 413/45, 756 23 Jablůnka …