Jak vyčistit koberec OstravaStalo se Vám, že jste čistili koberec a čistění nedopadlo podle vašich libých představ? Levné stroje dostupné na internetu slibují zázraky dle málo pravdivých a laciných reklam. Na které se stejně tak neradi díváme. Zdržují nás ve sledování oblíbeného pořadu nebo filmu a stejně od nich i tak odbíháme a pozorně nesledujeme.- Čištění koberců Ostrava ceníkJak vyčistit čalounění Ostrava

 

A nakonec jste zjistili, že ale ve skutečnosti vůbec ale vůbec nefungovali? Společnost, která měla koberec vyčistit jej ještě více zkazila a nyní se nedá zkontaktovat? Nezvedá Vám telefony, dělá mrtvého brouka, nebo se jen vymlouvá na stáří koberce a jeho nízkou kvalitu? Jste nešťastní z výsledku práce, jelikož Váš koberec je nyní opravdu na vyhození?

pořádné poctivé čištění dlouhého chlupu Ostrava
Nevěšte hlavu. Od toho jsme tu my A SERVIS LIPKA s.r.o. Dokážeme Vám garantovat, že i nevyčistitelné skvrny s pomocí naší strojní metody a super účinné čisticí kosmetiky odstranit. Dokonce i zkaženou práci jiných můžeme do určité míry odstranit, zde nemůžeme tvrdit, že účinnost bude 100%.

Jak vyčistit pohovku Ostrava

 

Naši účinnost můžeme garantovat…

Naši účinnost můžeme garantovat použitím kotoučového stroje, který s pomocí svých jemných kartáčů. Dokáže z vašeho koberce dostat Jak vyčistit potah Ostravaveškeré nečistoty. A to vše aniž by porušil vlákna koberce či jeho zbarvení. Naše účinná kosmetika vytvoří s nečistotami pěnu. Která se odstraní vodním vysavačem. A Váš koberec zůstane krásně svěží a provoněný jako při jeho koupi (voní dokonce lépe).
Že toto tvrzení není jen opět reklamní tah může potvrdit naše rozsáhlá a spokojená klientela. Právě nedávno jsme opravovali práci po jednou 100% účinném stroji, který si klientka koupila. Stroj nejen, že byl v čistění neúčinný od dokonce vše zhoršil. Koberec byl po zásahu stroje flekatý a na vyhození. Ale naši vysoce proškolení pracovníci si s pomocí kotoučového stroje se vším poradili.

 

Výsledkem je další klient s úsměvem na tváři kdykoli se podívá na koberec. A to vše díky profesionální společnosti A SERVIS. Děkujeme za tuto zkušenost, rádi Vás využijeme znovu.  Čištění koberců Ostrava ceník
hloubkově vyčistit chlupatý koberec Ostravapořádné poctivé čištění koberce Ostrava
hloubkově vyčistit pohovku Ostrava