Čištění podlah ve vašem bytěJsme úklidová firma Praha čištění podlah a jednou z našich mnoha aktivit je strojové čištění koberců i podlah všeho druhu, dále se zabýváme například mytím a čištěním oken a skleněných ploch nebo třeba odstraňováním graffiti. Co se týká podlah, tak tam naše technologie dokážou vyčistit i velmi zašlou špínu. Samozřejmě, že velké množství klientů si nás volá kvůli nějaké aktuální havárii, ať už se jedná o rozlité tekutiny všeho druhu nebo třeba nepořádek po zednických pracích. Toho si samozřejmě hned každý všimne, pokud má rozlitou barvu na linoleu například, ale zašlá podlaha, třeba i roky špíny úporně zašlapaná podlaha, tak tu často lidé přehlížejí a chlácholí se, že to je v pořádku, že tak určitě vypadala odjakživa. – čištění litých podlah

Zajímavý byl i případ, kdy jsme čistili podlahu, konkrétně dlažbu v obývacím pokoji rodině, která bydlí v rodinném domku, a do obývacího pokoje chodí rovnou prosklenými dveřmi ze zahrady. Takže se prostě i do dlažby zanesla špína, která se pak chozením ušlapala a zaryla do podlahy. To samozřejmě neznamená, že by rodina byla plná špindírů, v takovém stádiu už podlahu obyčejným hadrem nebo mopem nevyčistíte, na to je potřeba techniky. Naše firma používá strojové čištění. Konkrétně metodou kotoučového stroje. Práce našeho personálu, který se nebojíme nazvat jako chloubu podniku, protože jsou to pečliví odborníci, kteří mají touhu se pořád v oboru vzdělávat, proto i navštěvují stále nějaká školení a začleňují do své práce nové technologie a metody, pak vypadá následovně – podlahu nejdříve kvalitně vydrhnou pomocí velmi účinné čistící chemie.

Jakmile…

Jaký prostředek nejlépe podlahu vyčistí?Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočí čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechají doschnout. Kotoučový stroj dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy včetně dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Tento jednokotoučový stroj váží půl metráku. Takže je to kolos, má přítlak na kotouč s průměrem necelého půl metru, presto je jeho zásah velmi šetrný.

Šetrnosti naše společnost napomáhá také použitím značkové kosmetiky, která o podlahu pečuje a v žádném případě ji nemůže poškodit. Po zákroku ve zmíněné rodině se všichni členové shodli, že je podlaha ještě prozářenější, než před tím, kdy se do domu nastěhovali. To se nám mimochodem stává často, lidé si nás zavolají na vyčištění podlahy, většinou se jedná třeba o nějakou aktuální nehodu, ale když naši pracovníci podlahu vydrhnou kotoučovým strojem, diví se, jakou má ta podlaha vlastně barvu. Že úplně zapomněli, že to byl takový odstín, protože si na zašlou podobu úplně zvykli. A SERVIS LIPKA, s.r.o.