čím odstranit graffitiJmenujeme se Brno odstranění graffiti  a jsme jediná úklidová firma v České republice, na Slovensku a nově i v Rakousku, která zajišťuje komplexní servis na odstranění graffiti, ale zabýváme se také prevencí, kterou se snažíme nabízet i majitelům domů ale i dalších nemovitostí, kteří se dosud s graffiti nesetkali, ale žijí třeba v potenciálně nebezpečném prostředí. Naše služby nabízíme jak jednotlivcům, tak podnikům. Zasahovali jsme už u spousty domácností, firem, ale také třeba škol nebo dalších veřejných prostor, jako jsou fasády na náměstí a podobně. Nedávno jsme odstraňovali graffiti z trafiky. Ti vandalové se totiž dnes nevyhýbají vůbec ničemu. Zpětně jsme se pak dozvěděli, že graffiti na trafice objevila jedna ze zaměstnankyň, když šla na dopolední směnu, trochu panikařila a hned zavolala šéfové, která si s graffiti věděla rady. – jak odstranit graffiti

Před časem jsme jí totiž odstraňovali graffiti ze soukromé garáže. Proto i v případě posprejování trafiky rovnou vytočila číslo a zavolala nám. Naše společnost se snaží vždy odvádět dokonalou práci a našim oceněním jsou pak tito spokojení zákazníci, kteří se na nás opakovaně obrací, toho si neskutečně vážíme. Naše společnost pracuje v oboru už více než dvacet let. Takže nám tato prostá „strategie“ dělat poctivou a pečlivou práci vychází. Lidé to prostě ocení. Abychom se vrátili ke graffiti, tak náš personál je v oboru odstraňování graffiti speciálně proškolen, takže vám garantujeme, že k vám domů přijde vždy pravý odborník. Abychom úplně nezamluvili tu trafiku, tak naši pracovníci postupují tak, že graffiti nejprve zeslabí co nejvíce a poté je potřeba místo po graffiti ještě přetřít danou fasádní barvou.

Doporučujeme…

nejlevnější graffitiDoporučujeme však zákazníkům, aby se nesnažili graffiti zamalovat ihned a neodstraňovat ho přímo. Protože technologie graffiti sprejů působí tak, že fasádní barvou můžou nadále prostupovat linie graffiti a opravdu to nevypadá hezky. Co je ale nejlepší radou pro boj se sprejery, je prevence. Na trafiku jsme po odstranění graffiti „čmáranice“ nanesli antigraffitovou ochranu, takzvanou AGO vrstvu, což je zjednodušeně řečeno nátěr, který zabrání „vsáknutí“ spreje vandala až do struktury povrchu. Tím pádem jsme pak schopni sprej z povrchu úplně jednoduše a nekomplikovaně odstranit. Po odstranění pak ještě následuje obnovení AGO. Tento servis nabízíme poté svým klientům zadarmo.

Antigraffiti nátěr je naše know-how, proto nechceme říkat podrobnější popis této metody. Ale věřte, že pokud se vandalům budete bránit ještě před tím, než vám něco na váš majetek nasprejují, budete mít rozhodně sladší spánek. Bohužel je doba, že si nikdo nemůže být jistý tím, že se vandal jeho majetku vyhne. Oni se neštítí ani sprejování v kamerově chráněných prostorech, protože si kryjí obličej. Je to hrozný nešvar, a proto se naše společnost snaží dělat maximum proto, abychom tomu mohli čelit co nejlépe. A SERVIS LIPKA, s.r.o.