kdo odstraní plíseň Plísně v obývaných prostorech vznikají velmi snadno a velmi rychle. Ideální prostředí pro růst plísní je vlhké a teplé. Domácnost, kde žije více lidí na menším prostoru je tedy téměř ideální. Vlhkost v bytě se bere z nejrůznějších zdrojů – sušení prádla, vaření, rostliny, ale i prosté dýchání osob. Pokud tedy není dodrženo dostatečné větrání domácnosti je téměř samozřejmé, že se vlhkost začne v některém místě usazovat a začne kondenzovat.

Pokud už plísně na stěně vzniknou je možné, že se budou v pravidelných intervalech vracet i přes veškerý boj s nimi. Vlhkost ve zdi a domácnost se stálou vysokou koncentrací vlhkosti ve vzduchu (pro plísně ideální 60 – 80%) je ideální pro růst plísní. Zároveň zdi nemohou vysychat, jelikož domácnost má vysokou koncentraci vlhkosti. Přes letní období je vše v pořádku, protože je zajištěno dostatečné větrání, ale v případě zimních měsíců se vlhkost usazuje a plísně rostou.

Jak odstranit plíseň…

čím odstranit plíseň Jak odstranit plíseň ? Nejlepším způsobem je využít služeb profesionální společnosti pro boj s plísněmi. Tyto firmy mají k dispozici účinnou a šetrnou chemii právě pro boj s plísněmi, čímž vyčistí vaši domácnost.

Druhou důležitou fází je zajistit aby vnější zdi dýchali, ale nenasávali vlhkost z vnějšího prostředí a nečistoty. K zamezení vniku vlhkosti do zdí slouží speciální nátěr LSG, který současně nebrání molekulám vody odpařovat se mimo zdi. Díky tomuto nátěru nedochází ke srážení vlhka ve zdech, ale plynule vychází ven.

Kdo může tento speciální nátěr poskytnou a to s profesionální péčí, dlouhodobou zkušeností a za přijatelnou cenu? Například společnost A SERVIS LIPKA s.r.o. je v tomto oboru v České republice, ale i zahraničí naprostou jedničkou.