Protože plísně jsou opravdu problematickou záležitostí, nabízíme její odstraňování v naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. Odstraňování plísně Praha. Bohužel k vytvoření plísně stačí mnohem méně, než si většina lidí uvědomuje. Například není dobré nevětrat. Vypařená voda se pak totiž začne srážet a vytvářet podmínky pro plísně. Vlhký teplý vzduch v domácnosti se musí pokud možno všechen vyměnit za chladný „suchý“ vzduch obsahující málo vlhkosti. Touto výměnou vzduchu dosáhneme i odvodu škodlivin obsažených v původním vlhkém teplém vzduchu.

Před větráním mají v sobě naakumulované teplo zdi a zařizovací předměty v domácnosti. Rychlým větráním se nestačí naakumulované teplo ze zdí a zařizovacích předmětů podstatným způsobem odčerpat. Jednoduše řečeno, když si otevřete dvě okna na tři minuty a myslíte si, že máte vyvětráno, tak tomu tak není. Ale bohužel, mnohdy ani větrání nemusí přinášet kýžené výsledky a plíseň se může vytvořit i tak. Takže je pochopitelně lepší si zajistit účinnou prevenci.

Plíseň…

Plíseň se také může vyskytovat na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. Takže když uvidíte, že se na jakékoli části vašeho domu tvoří plíseň, je potřeba ji nejen odstranit na daném místě, ale zajistit si i prevenci ideálně v celém domě. Protože už víte, že se plíseň na vašem domě může tvořit. Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucích nečistot zbavit, je revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví.

LSG funguje na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG se nemohou plísně, bakterie, houby ani kvasinky vytvořit.

Pro…

Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný, takže se nemusíte bát, že by to nějakým způsobem mohlo ublížit vašim dětem, popřípadě domácím mazlíčkům. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Minimální záruku tohoto nátěru garantují 2 roky.

Spokojeni s ním byli i naši zákazníci, kteří měli problém s plísní v obývacím pokoji. A měli strach o zdraví své kočky, která se kolem plísně až moc často motala. Snažili se to nejdříve odstranit sami, ale nešlo jim to, tak kontaktovali nás. Plíseň jsme odstranili a prostor zajistili nátěrem LSG a od té doby je vše v pořádku. Nátěr si raději nechali dát i do dalších místností, kde se výskytu plísně obávali. Prevence je vždy nejlepším řešením.