Provozujeme odborný autoservis a specializujeme se na veškeré klempířské a mechanické práce. Provádíme seřízení motoru, elektroinstalace, opravy klimatizací, výměny tlumičů a olejů, servis tažných zařízení a další. Nabízíme také prodej náhradních dílů. Nedávno jsem se rozhodli pro rozšíření našich služeb o prodej ojetých vozů, které všechny prošly pod našima rukama. Takže víme, co prodáváme a můžeme garantovat kvalitní vlastnosti každého vozu. Kvůli rozšíření naší působnosti jsme museli také udělat určité přestavby v areálu.

Umývání a postavební čištění oken, výkladů, skleněných fasád, pergol, log a zimních zahrad ve výškách v Praze

Ty si vyžádaly potřebu dočasně omezit naši činnost, jelikož se jednalo také o rekonstrukci dílen a kanceláří. Po rekonstrukci bylo samozřejmě nutné zajistit úklid a vyčištění všech prosklených částí budov. Bylo jasné, že bez úklidové společnosti to nepůjde. Nikdo ale žádnou úklidovou firmu neznal. Tak jsem si její hledání vzal osobně na starost.

Začal jsem u umývání a postavebním čištění oken, výkladů, skleněných fasád, pergol, log a zimních zahrad ve výškách. A pokračoval jsem u odstranění tvrdých nečistot barev, silikonů, vodního kamene, lepidla po stržení folií a polepů ze skla výkladů a oken. Objevil jsem reklamu na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. a veskrze kladné recenze na jejich službu Mytí oken. Zavítal jsem tedy na jejich internetové stránky a zjistil, že kromě mytí oken se zabývají i mytím podlah, čištěním koberců a odstraňováním plísní a graffiti.

Odstranění tvrdých nečistot barev, silikonů, vodního kamene, lepidla po stržení folií a polepů ze skla výkladů a oken

Nenechal jsem to jen tak a rozhodl se, že zkusím vedení doporučit právě tuto firmu. Telefonní číslo jsem předal a byla jsem překvapen, že hned následující týden byli pracovníci u nás a už se pustili do práce. Bylo úžasné vidět pracovníky při práci. I s teleskopickými tyčemi se pohybovali tak, jako by to bylo zcela běžné a nenáročné. Koukal jsem, že dokonce velmi pečlivě umyli i parapety a žaluzie, a dokonce to vypadalo, že to celé leštili! Nicméně jsem pak neviděl, že by měli na to nějaké lešticí prostředky.

Dozvěděl jsem se, že na veškeré leštění používají metodu tzv. suchého čištění, což znamená, že naopak vůbec žádné lešticí prostředky nepoužívají. Ale jediné, co používají, je síla a kvalitní bavlněné utěrky určené právě na leštění. Dokonce použili ještě nějakou speciální impregnaci, díky které by tyto plochy měly zůstat déle čisté. Bohužel jsem se už ale nezeptal, jak tohle přesně funguje. Ale uvidíme, zda plochy čisté zůstanou. Věřím, že ano. Byla jsem nakonec rád, že jsem to byl právě já, kdo doporučil takovou firmu, která nabízí tak kvalitní služby mytí oken.

A navíc, co jsem pak zjistil, tak i za velice rozumnou cenu! Myslím, že já sám, pokud budu do budoucna řešit nějaký problém týkající se úklidu, tak se na tuto firmu obrátím, protože opravdu si myslím, že je v dnešní době málo firem, které vše dělají tak poctivě a pečlivě. Je pro mě výbornou zprávou, že firma A SERVIS LIPKA nedělá jenom zakázky velkého rozsahu a nemusí být ani pravidelné. Každopádně za sebe mohu říci: skvěle odvedená práce! Všichni jsme byli spokojení. Hlavně vedení firmy.