Mě, jako jednoho ze členů společenství vlastníků jednotek, tedy majitele jednoho z bytů v nově vzniklé budově, doslova velmi vytáčelo, když nám “výhodně” sehnali údržbářskou firmu na úklid společných prostor, včetně prosklených prvků v domě. Platili jsme skutečně nekřesťanské peníze, a tak jsem se rozhodl jednat a zmobilizoval i většinu majitelů bytů v tomto domě. Dali jsme dohromady novou smlouvu, kterou stávající úklidová firma odmítla. A tak jsme s nimi rozvázali spolupráci. Začali jsme si hledat úklidovou firmu nanovo. Tentokrát sami.

Kvalitní služba mytí a čištění skleněných pergol, zimních zahrad, oken, výkladů ve výškách

A vzhledem k tomu, že jsem byl zdaleka nejaktivnějším členem a skutečně jsem se pídil po tom, abychom za své peníze dostali adekvátně odvedenou práci, sehnal jsem asi to nejlepší, co jsem mohl. Přece nemůže být tak těžké zajistít kvalitní službu na mytí a čištění skleněných pergol, zimních zahrad, oken, výkladů ve výškách. Která také ví jak odstranit vhodnou chemií barvy, silikony, vodní kámen, zavápnění a lepidlo po stržení stínící folie a polepů ze skla oken a výkladů. Jednou mou známou mi byla doporučena firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., Mytí oken.

Podíval jsem se na jejich internetové stránky a zjistil, že kromě mytí oken, včetně výškového, se zabývají i mytím podlah, čištěním koberců a odstraňováním plísní a graffiti. Když jsem si pak pročítal recenze na tuto firmu, byly veskrze pozitivní. Rozhodl jsem se tedy, že jim zkusím zavolat. Následující den jsem jim hned zavolal a paní na centrále jsem se co nejlépe pokusil popsat celou naši situaci.

Víte jak odstranit vhodnou chemií barvy, silikony, vodní kámen, zavápnění a lepidlo po stržení stínící folie a polepů ze skla oken a výkladů

A co lze k tomu říci? Vyšli mi ve všem vstříc! Na termín jsme se dohodli hned na následující týden. O šest dní později pracovníci byli už u nás a hned se pustili do práce a s tím veškerým vybavením, které k práci měli. Šlo jim to velmi rychle. Bylo vidět, že to jsou odborníci na tom správném místě.

Velice se mi líbilo, že A SERVIS LIPKA vše umyli a vyčistili opravdu pečlivě a také to, že si opravdu dali záležet na leštění. Chvíli jsem přemýšlel, jaké lešticí prostředky asi používají, ale když jsem se zeptal, tak mě pracovníci poučili, že oni na leštění používají metodu tzv. suchého leštění, což znamená, že naopak vůbec žádné lešticí prostředky nepoužívají. Ale jediné, co používají, je síla a kvalitní bavlněné utěrky speciálně na leštění.

Byl jsem překvapen, že i v dnešní době někdo takhle pečlivě něco dělá a že si neusnadňuje práci kdovíčím. Celkově musím říct, že jsem byl velice spokojen s prací, kterou odvedli. A nejenom já. Většina v domě mi také dala za pravdu, zbytku to bylo jedno. A samozřejmě i cena byla mnohem příjemnější než u té předešlé firmy, a ještě k tomu nabízí opravdu kvalitní služby. Nebránilo nám nic v tom, abychom s nimi spolupracovali i nadále.