Naše firma se zabývá výrobou dětských hřišť ze dřeva a také dřevěnými posilovacími stroji, které si naši klienti umisťují do venkovního prostředí. Naše dílny nejsou nijak přepychově zařízené, ale snažíme se tam udržovat maximální čistotu. Na všechny práce sami nestačíme, takže někdy je potřeba objednávat externí pomoc, které ve svém důsledku vyjde levněji, než kdybychom to vykonávali sami.

Jak se účinně chránit při práci ve výškách při mytí a čištění oken, výkladů, log, zimních zahrad, skleněných fasád a pergol

Otestovali jsme si několik firem, které jsme našli ve vyhledávání jak se účinně chránit při práci ve výškách při mytí a čištění oken, výkladů, log, zimních zahrad, skleněných fasád a pergol. Hledali jsme taky odpověď jak odstranit při umývání vodní kámen, barvy, silikony a zbytky lepidla po stržených polepech a foliích ze skla výkladů a oken

Takto například třikrát do roka spolupracujeme s úklidovou firmou, která se stará o čistotu všech oken v areálu. Se společností A SERVIS LIPKA, s.r.o., Mytí oken spolupracujeme dlouhodobě. Už si ani nepamatuji, jak jsme na ně přišli. Ale vím, proč unich zůstáváme. A to zejména kvůli tomu, že mají dlouholeté zkušenosti na poli úklidu a čištění všeho druhu.

Umíte odstranit při umývání vodní kámen, barvy, silikony a zbytky lepidla po stržených polepech a foliích ze skla výkladů a oken

Tato firma patří k nejlepším na trhu nejen v České republice. Ale také v zahraničí, u našich sousedů v Německu, Rakousku a na Slovensku. V této úklidové firmě pracují pouze perfektně proškolení profesionálové. A to jsou důvody, proč s nimi tak rádi spolupracujeme. Společnost nabízí široké spektrum služeb spojené s úklidem. Například čištění koberců, podlah, odstraňování graffiti a prevenci proti nim nebo o odstraňování plísní. Ale také se specializují na mytí oken, výloh, zimních zahrad, prosklených lodžií, střešních oken, prosklených obalů budov a veškerých skleněných výplní. S A SERVISEM velice rádi spolupracujeme také proto, že jejich práce je vždy velice kvalitně odvedená.

Víme, že A SERVIS používá k čištění ty nejlepší značkové čisticí prostředky, ale na rozdíl od jiných firem pro kvalitní mytí používají takzvanou metodu suchého leštění. To znamená, že při mytí výloh a oken nejsou použity žádné leštící přípravky. Ty sice zdánlivě zaručují skleněným plochám dokonalý lesk, ale za nějaký čas se leštidla na vyčištěné skleněné ploše objeví. Potom jsou zjevně vidět tahy po leštění. Zaměstnanci A SERVIS LIPKA proto čistí okna a výlohy rozmývací pomůckou a následně je stírají stěrkou s kvalitní gumou.

Jakmile je prosklená plocha vyčištěna, nechají ji proschnout a poté doleští suchou bavlněnou plenou. Tento způsob leštění a čištění má několik výhod. Mezi ty nejdůležitější patří finanční úspora a dlouhotrvající efekt. Myslím, že se všichni shodneme na tom, že výsledek je vždy perfektní a stojí za to. A SERVIS u nás sklízí obdiv i kvůli tomu, že práce je to opravdu fyzicky náročná a dlouhotrvající. Díky nim jsou prosklené plochy v celém našem areálu vždy krásně čisté.