Odstraňování graffiti Brno není pouze záležitostí boje proti vandalismu, ale také to může být případ, kdy si vlastníci nemovitosti chtějí originálně vyzdobit dům. Naši klienti nás totiž zavolali k sobě domů, kde si tito manželé upravili své pracovny dle svého uměleckého cítění. Mladá paní projevila svůj cit pro detail a estetiku v bytových doplňcích, které dotvářely atmosféru jinak velice útulné a jednoduché místnosti. Její manžel, vyznavač rapperského stylu, naopak zvolil velice kontroverzní sebevyjádření za použití sprejerských barev.

Odstraňování graffiti ze všech povrchů, chemicky a pískováním ušlechtilými abrazivy v Brně

Brzy si však uvědomil, že neudělal příliš dobře. Jednak jej malůvky rušily od práce, a navíc zápach nešel dlouho vyvětrat. Hledali spůsob jak se účinně zbavit graffiti v interiéru. A našli nás ve vyhledávání odstraňování graffiti ze všech povrchů, chemicky a pískováním ušlechtilými abrazivy v Brně. A taky jsem hojně zastoupeni v oblasti hledání jak spolehlivě ochránit fasády proti graffiti, tagům a sprejům. Takže nás kontaktovali s poptávkou po odstranění barvy. Vysvětlili jsme jim postup naší práce a dohodli termín. Následně zbývalo celou věc přivést ke zdárnému konci.

Náš postup odstraňování graffiti sestává z několika fází. Nejprve sprejerskou barvu zeslabíme co nejvíce a následně přetřeme příslušnou barvou interiéru či exteriéru. Zamalovat graffiti hned a neodstraňovat ho nepřináší dobré výsledky. Graffiti většinou prosvítá na povrchu a jsou vidět jeho původní linky. Po nich nikdo neprahne. Jako prevenci proti posprejování doporučujeme nechat nanést na fasádu budovy antigraffiti ochranu. Ta totiž zajistí následné odstranění graffiti se stoprocentním výsledkem. Je potřeba připomenout, že odstraňování graffiti nelze provést a zakázky odevzdat v daném termínu ve finální podobě, pokud klesne venkovní teplota pod deset stupňů. Ze zkušeností již víme, že za těchto teplot ani nepřibývá graffiti.

Jak spolehlivě ochránit fasády proti graffiti, tagům a sprejům

Antigraffiti nátěr s pracovníky nanášíme v několika vrstvách. A to podle struktury povrchu. Je možné ho nanést na všechny druhy ploch. A to včetně plastů. Jediné materiály, které nejsou vhodné pro antigraffitový nátěr, jsou sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát. Poskytujeme nejlevnější cenu v České republice. U hladkých ploch nanášíme obvykle tři vrstvy. U strukturovaných a pórovitých povrchů je nutné nanést od šesti až po dvanáct vrstev. Naše společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. jako jediná v České republice může zaručit funkčnost ochrany za bezkonkurenční.

Graffiti odstraníme a poté naneseme speciální jednorázový nátěr. Tím se docílí toho, že je ochrana zachována a také zmnohonásobněna. Její funkčnost tak vydrží až šest let. Mimoto toho zvládne rovněž více. Máme ověřeno, že pokud se graffiti rychle odstraní, sprejeři většinou přestanou sprejovat v dané lokalitě. Jdou sprejovat jinam. Graffiti se nám podařilo v krátkém čase účinně odstranit. Místnost prokoukla a klienti byli nadšení a hned nás doporučili známým, kteří se také potýkají s touto nepříjemností v podobě graffiti. Pro nás velké zadostiučinění.