Na naší faře se o úklid snažíme starat, jak jen to jde, ale někdy je dobré přijmout pomocnou ruku. Na některé věci už jsme sami nestačili, obzvlášť podlaha nebyla v takovém stavu, jaký jsme si představovali. Takže jsme se všichni shodli, že bude nejlepší se obrátit na nějakou úklidovou firmu. Tak jsme si jenu vybrali a kontaktovali ji.

Jak vyčistit extrémně špinavou podlahu s tím si poradí strojové čištění v Brně

Vše se zdálo být v pořádku, ale potom se vyskytla komplikace, že musí přesunout termín. To jsme ještě chápali. Jenže potom zavolali znovu, kdy mi řekli, že čištění podlahy musí proběhnout ve dvou různých dnech, kdy dokonce ani nebyly hned za sebou. Poté jsem jim rovnou sdělil, že o jejich služby nemáme nadále zájem.

Takový přístup se nám nelíbil. Takže hledání začalo nanovo. Pátral jsem po internetových vyhledávačích a diskuzích po jiných firmách, které by mi zajistili kvalitní vyčištění podlah ve všech patrech a nejlépe během jednoho dne. Narazil jsem na firmu A SERVIS LIPKA, Čištění podlah Brno a ihned je kontaktoval. Řekl jsem jim své požadavky a zeptal se, zda kdy je možný nejbližší termín.

Byl jsem opravdu mile překvapen, protože mohli přijít hned za dva dny. Hned jak přijeli, na nic nečekali a pustili se do čištění. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následovalo odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami.

Nové a kvalitně vyčištěné lité, průmyslové, betonové podlahy a dlažby impregnujte, výrazně prodloužíte životnost a čistotu uzavřeného povrchu

Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout. Dále jsme se od nich dozvěděli, že kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využívají, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy.

Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využívají k čištění podlah jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Bylo na nich i vidět, že pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky. Také nám bylo doporučeno, abychom ji nechali čistit takto důkladně alespoň jednou za rok. Z výsledku jejich práce jsme byli všichni opravdu moc nadšení.

Byla krásně čistá a lesklá, takže není nic, co bych jim mohl vytknout, proto všem tuto službu čištění podlah od A SERVIS LIPKA vřele doporučuju. Je na ně spolehnutí a se zaměstnanci byla radost spolupracovat, byli opravdu moc milí a flexibilní. A takové věci jistě každý rád uvítá. Skvělé je, že nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, kterou v budoucnu rádi vyzkoušíme. Navíc své služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.