Ať už se rozhodne pro koberce nebo pro plovoučku, je nutné o ně pořádně pečovat. Nejenže pravidelným čištěním prodloužíte životnost podlahy, ale zbavíte ji i nečistot a bakterií. Ale vyčistit je podlahu opravdu důkladně je poměrně těžké, protože spousta přípravků z drogerií a obchodů ji nevyčistí pořádně a navíc nad tím vždycky můžete strávit milion času, a ani tak nemáte záruku, že bude podlaha vyčištěná podle vašich představ.

Díky zakonzervované podlaze voskem vytvoříte na podlaze linolea, vinylu povlak, který chrání podlahu před znečištěním

Ale jsou i jiné metody, které jsou mnohem účinnější, například strojové čištění, kterou nabízí A SERVIS LIPKA. A potom, co jsem ji vyzkoušela, nedám na ni dopustit. Podlaha je po čištění perfektní a bez nečistot. Firma A SERVIS má s čištěním podlah dlouholeté zkušenosti. My jsme potřebovali vyčistit podlahu na naší soukromé kožní klinice.

A od té doby, co u nás byli, se na ně obracíme pravidelně a já je začala využívat i pro svou vlastní domácnost. A nejen jejich čištění je perfektní, ale i jejich voskování. Opravdu se vyplatí nechat si podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování linolea, vinylu Brno. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy.

Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností.

Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. Navíc vám udrž podlahu i déle čistou, už není potřeba ji tak často umývat, protože se na ní nečistoty již tolik neusazují. protože já jsem s nimi byla maximálně spokojená a na jinou firmu bych se už určitě neobracela, protože tady mám zajištěnou kvalitu po všech stranách a ve výsledku i za rozumné peníze.

Navíc zaměstnanci byli velice milí, zdvořilí a profesionální. K ostatním věcem v domě jsou vždy velmi opatrní a mě zkrátka nenapadá nic, na co bych si u nich mohla stěžovat. Takže za sebe opravdu vřele doporučuji, pokud potřebujete vyčistit podlahu, tak jedině u A SERVIS LIPKA. Navíc nabízí celou řadu dalších úklidových služeb, takže se na ně neváhejte obrátit, ať už potřebujete cokoli. Jejich služby navíc realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Což pro vás může být další důkaz, že jsou dobrý, protože když se někdo uplatní v zahraničí, tak už to něco znamená.