Věnuji se výrobě domácích mýdel a přírodních kosmetických produktů. Prodávám produkty z levandule a jiných léčivých bylin. Zejména v letním období mě můžete potkat na tržištích, ale již nějaký rok mám také svoje zázemí, kam si mohou zákazníci přijít nakoupit po celý rok. Prodejnu mám pronajatou, ale je prostorná a mám zde i výrobní část. Dříve jsem vyráběla doma, ale tato možnost pracovat odjinud mi nakonec sedne víc. Mám radost, že zákazníků přibývá, byť je nárůst spíše pozvolný.

Výškové čištění a umývání výkladů v Praze

Ale funguje organicky, na základě doporučení. Za což jsem velice vděčná. Práce mi také spíše přibývá, než ubývá, a já sama se také starám o údržbu prostorů, takže toho mám leckdy až nad hlavu. V poslední době se mi také zdálo, že okna a skleněné stěny uvnitř nejsou v nejlepším stavu. Bohužel, mám prodejnu v prosklené budově bez možnosti okna otevřít a umýt zvenčí. Nacházím se v druhém patře, takže už poměrně ve výšce a bez profesionálů je nemožné okna zvenčí umýt.

V budově sídlí více společností, ale je těžké se dohodnout na společném úklidu celé budovy, protože někteří si stěžují, že mají okna špinavá, druzí že jsou čistá a nebudou za úklid platit. Takže si každá společnost nakonec zajišťuje mytí oken samostatně. Bylo tedy nutné najít někoho ne moc drahého na mytí oken. A protože na tyto organizační věci zrovna nejsem, tak mi s tím pomáhal manžel. Ale neměli jsme osobně se žádnou firmou zkušenosti, tak jsem se musela spoléhat na rady a recenze na internetu.

Nakonec manželův kamarád doporučil firmu Umývaní výloh Praha. Tato úklidová firma prý provádí v jejich firmě úklidové práce již několik let a jsou s ní velmi spokojeni. Najeli jsme tedy na internet a bylo potřeba mrknout se na recenze. Pročetla jsem toho vážně hodně, abych měla jistotu, že to dobře dopadne a nevyhodím jen tak peníze z okna. Musím říct, že recenzí měli hodně a našla jsem jen samou chválu. Sice někteří lidé zároveň upozorňovali na to, že jsou trochu dražší, ale že je to investice, která se určitě vyplatí.

Sice jsem chtěla investovat co nejméně do mytí oken, ale oproti konkurenci mi nepřišli zase tak výrazně dražší. Nakonec jsem se rozhodla, že za kvalitu je lepší si připlatit. A jsem vážně ráda, že jsem se obrátila právě na ně. Okna umyli perfektně. A aby nebylo potřeba okna tak často mýt, dali mi na skla impregnaci GlasProtect – GSP, která vydrží i několik let a špína ze skel se opláchne jen proudem vody, deštěm. Což vidím jako perfektní službu a ani jsem nevěděla, že něco takového existuje.

Tímto bych tuto firmu chtěla všem doporučit, protože odvedli skvělou práci. Zaměstnanci byli milí a slušní a neměla jsem s nimi jediný problém – přišli včas, práci odvedli nadprůměrně dobře. Další výhodou je, že tato firma A SERVIS LIPKA nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb. Takže když budu někdy potřebovat něco dalšího, tak se určitě znovu obrátím na ně. A u mě by se určitě hodilo i čištění podlah, protože perfektní interiér do prodejny s kosmetikou bezesporu patří. Jsem s firmou moc spokojená a s čistým svědomím ji mohu doporučit dále.