Slyšeli jste už o firmě Odstraňování polepů Praha ? Jestli ne, rád vám ji představím. Když jsme u nás v podniku měnili stará kastlová okna za plastová, byl to náročný úkon. Nechali jsme si vše nainstalovat profesionální firmou, která svou práci vykonala dobře. Nicméně na některých oknech zůstaly stopy po polyuretanové pěně, což nám komplikovalo život.

Stržení, odstranění stínících a bezpečnostních folií, polepů z oken a výkladů v Praze

Nechtěli jsme, aby naše už tak zaneprázdněná uklízečka musela ještě strhávat a škrabat lepidlo a zaschlou či rozmazanou pěnu. A jak někteří tuší, zejména pokud se vám podaří PU pěnu rozmatlat, jde to špatně dolů. A tak jsme hledali způsoby, jak se toho účinně, rychle, a přitom levně zbavit. Můj obchodní partner mě přivedl k myšlence, že profesionální úklidová firma toto zvládne hravě. Jen je potřeba dobře vybírat. Nenechal jsem to jen tak a opravdu vyhledával firmy, které by mohly být pro nás nejvhodnější.

Několika jsem zaslal i poptávku. Nejrychleji reagovala právě firma A SERVIS LIPKA, a vzhledem k tomu, že jejich nabídka byla slušná, domluvil jsem se s nimi na návštěvě. Dorazili brzy. Nemuseli jsme tedy dlouho čekat na jejich službu. Což je skvělé, a myslím, že to není u firem zas tak obvyklé, aby skutečně zakázku zrealizovaly do pár dní od poptávky. To velmi oceňuji. Dále oceňuji jejich přizpůsobivost a efektivní domluvu.

Nemusel jsem příliš času trávit vyřizováním této zakázky. Během několika minut jsme vyřídili vše, co bylo potřeba, a pak již byli zcela samostatní. Nemusel jsem se tedy vůbec dál starat a ani je nijak hlídat. Kdyby nebyli profesionálové, jistě by neměli zakázky i v několika zahraničních zemích. Provozují totiž úklidové služby – mytí oken po celé České republice, Slovensku, Rakousku a Německu pro řadu významných zákazníků.

Jejich úklidová firma je připravena řešit jakékoliv požadavky, o které klient zažádá. Mají silné zázemí a velmi kvalitní a rozsáhlý strojový park, disponují kvalitními a prověřenými pracovníky. Ti přesně vědí, co mají dělat a jaký je nejefektivnější postup mytí oken. Jejich cílem je spokojenost zákazníka a bezchybně vyčištěná a vyleštěná okna. Což se i v našem případě potvrdilo.