Nedávno jsme se po delší době setkali s naším stálým klientem, který odjel na čtvrt roku za prací do Číny. Když se však vrátil domů, nestačil se divit. Jeho zánovní zděný plot byl poničen vandaly. Bohužel se nejednalo pouze o pár čmáranců. Bylo vidět, že takové dílo nemohli zvládnout za jeden jediný den, ale že se jednalo o dlouhodobější cíl jejich cesty. To je jedna varianta. Nebo se na jednom místě sešla celá tlupa takových “umělců”. Každopádně výsledkem byla odporně vyhlížející cihlová zídka.

Jak účinně odstraňovat graffiti v Praze

Před časem to byl romantický kout, na který byla radost pohledět. Nyní by se člověk tomuto místu vyhýbal obloukem. K takové velké změně tedy došlo. Graffiti opravdu dělá divy. Když se tedy náš klient dozvěděl, co se stalo s jeho zídkou, rozhodl se nás neprodleně kontaktovat. Byli jsme jeho jasná volba. A proč zrovna my? Věděl, že na naši úklidovou společnost se může zcela spolehnout, že odvedeme tu nejlepší možnou práci a zároveň jsme také specialisté na rozličné oblasti úklidu. Od podlahy až po strop. Chcete o nás a naší práci vědět více? Neváhejte nás kontaktovat a případně si i objednat námi nabízené služby na Anti graffiti nátěry Praha.

Včasné a rychlé odstranění graffiti je velmi důležité pro námi prováděný „systém čistých budov“. Z naší dlouholeté praxe máme ověřeno, že pokud se graffiti rychle odstraňuje, pouliční umělci brzy zjistí, že jejich dílo nemá trvalou platnost a jdou se zpravidla realizovat někam jinam. Funguje je to tak, že pokud se objeví na fasádě graffiti, my ho odstraníme, tak vždy zdarma na tomto konkrétním místě vrátíme nový plát AGO tam, kde jsme pracovali.

Takže tam znovu naneseme nové AGO, které bylo oslabeno naší odstraňovací činností. Toto jsme vymysleli a zavedli do praxe hlavně proto, abychom byli schopni nabídnout naši službu za přijatelnou cenu. Pobočka naší firmy v Praze, a také v Brně, jako jediná v České republice garantuje funkčnost ochrany za bezkonkurenční a nejlevnější cenu.

Odstranění graffiti z ošetřených povrchů je nekomplikované a vždy se stoprocentním výsledkem. Graffiti odstraníme a poté naneseme tzv. jednorázový nátěr Bellizoni, kterým docílíme toho, že je ochrana zachována a znásobena tak, že její funkčnost vydrží až 6 let a snese více. Pokud provedeme antigraffiti nátěr nebo nástřik na vašem majetku, jsme schopni na jakémkoliv místě v České a Slovenské republice, nově i v Rakousku zabezpečit odstranění graffiti do 14 dnů v jakémkoliv i sebemenším rozsahu.

Tato podmínka servisního čištění a odstraňování pro naše zákazníky je zakotvena ve smlouvě o dílo. O výhodách AGO nátěru byl náš klient informován již před několika léty. Nechal si tedy tuto ochrannou vrstvu na plot aplikovat. Měli jsme nyní měli o to jednodušší práci a zároveň jsme mu mohli zaručit, že veškeré malůvky nenávratně zmizí a že zcela obnovíme původní krásu jeho cihlové zídky. Rozhodně jsme nezklamali.