V úklidové firmě nabízíme celou řadu úklidových služeb a v tomto článku bychom se chtěli věnovat čištění podlah. Naše úklidová firma realizuje strojové čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami.

Geniální vynález proti špíně na podlaze je krystalická mřížka hydrofobní impregnace

Poté podlahu ještě jednou namočíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využíváme k čištění podlah jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Garantujeme Vám, že naši pracovníci A SERVIS LIPKA jsou řádně proškoleni a jedná se o skutečné profesionály.

Pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Naše úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah.

Jednou z našich posledních zakázek bylo čištění v domě, který byl po rekonstrukci. Klienti jej koupili, aby jej mohli pronajímat. A nakonec vše potřebovali v něm uklidit, ale se špinavou podlahou si nevěděli rady. A tak kontaktovali nás. Zaměstnanci se do podlahy popsali podle výše popsaných postupů a vyčistili podlahu tak, aby byla jako nová. Na manželích bylo vidět, že jsou s naší prací velice spokojení. Ve firmě Impregnace betonových podlah svým zákazníkům dále nabízíme i celou řadu dalších služeb, jako je čištění koberců, odstraňování graffiti, odstraňování plísní a mytí oken a realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže se neváhejte na nás obrátit, ať už jste odkudkoli z těchto míst.