Nedávno jsem při brouzdání na internetu narazila na firmu, která čistí koberce a podlahy všeho druhu. Dočetla jsem se, že firma nabízí službu strojové čištění a voskování podlah a používá na čištění kotoučové stroje. Díky tomu je schopna podlahy vrátit do stavu, kdy vypadají jako nové, a to formou zakonzervování voskem. Nazývá se to průmyslový polymer. Pro mě to byly všechno neznámé věci a nevěnovala jsem tomu příliš velkou pozornost, ale postupem času podlaha u nás doma začala být špinavější a špinavější.

Čím čistit betonové, lité, průmyslové podlahy do hloubky na to je pouze jediný stroj a to kotoučový, podlahový automat to neumí

A nejhorší bylo, když se mi povedlo překlopit svíčku ze stolku v obýváku a vosk skončil na podlaze. Snažila jsem se to vyčistit, ale akorát jsem to více rozmatlala. A ať jsem dělala cokoli, nemohla jsem to vyčistit. A nakonec jsem se na to vykašlala. Vzpomněla jsem si totiž na to, co jsem četla o té úklidové firmě a rozhodla se, že bude nejlepší si je na tu práci najmout. Na internetu na ně byla navíc samá pozitivní recenze, takže jsem měla i nějakou záruku, že to nebudou zbytečně vyhozené peníze.

Kontaktovala jsem je a vysvětlila jim, co požaduji. Domluvili jsme se na termínu, kalkulaci a na všech ostatních detailech a za tři dny za mnou přijeli podlahu vyčistit. A byla jsem vážně hodně mile překvapená. Jejich strojové čištění podlah Praha dokázalo opravdový zázrak. Použili i matný vosk, který nanášeli za pomoci speciálního stroje, a to ve dvou vrstvách. Tím docílili toho, že povrch zůstane delší dobu v dobrém stavu. Další úklid potom probíhá bez větší dřiny.

Tímto bych chtěl jejich službu strojové čištění podlah všem doporučit, protože rozhodně nebudete litovat a budete mít co dočinění s velmi seriózní firmou, která splní veškeré vaše požadavky přesně podle vašich představ. Jejich zaměstnanci jsou navíc velmi profesionální a milí, takže nebudete muset čelit nepříjemnému personálu, který se občas u některých firem vyskytuje. Naopak, z této spolupráce budete mít radost, protože jsou opravdu ochotní a ve všem vám vyjdou vstříc.

Takže pokud hledáte někoho, kdo nabízí opravdu kvalitní čištění podlah, tak vám vřele doporučuji se obrátit na tuto firmu. Není skutečně nic, co bychom jim mohli vytknout. Jsou sice dražší, ale vzhledem k tomu, jakou nabízí kvalitní práci, mi to vůbec nepřipadá přehnaná. Navíc ta technologie a kosmetika také nemůže být levná, tak se na to člověk musí dívat i z tohoto úhlu. Jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.