S manželkou jsme koupili další dům, který byl sice v horším stavu, ale byl za velmi dobrou cenu a ve skvělé lokalitě, takže nás to všechno i s rekonstrukcí vyšlo opravdu levně. Chtěli jsme jej pronajímat, a poté by ho dostala naše dcera. Tak jsme se pustili do rekonstrukce a ostatních prací a vše bylo v pořádku, jen posledním krokem po tom všem bylo pořádně všechno uklidit a vyčistit. Ale ať jsme dělali, co jsme dělali, tak podlahu se nám pořád nedařilo vyčistit.

Navoskujte pvc, marmoleu a linoleum a uzamkněte špíně cestu

Shodli jsme se, že bude asi nejlepší, když si na to najmeme úklidovou firmu, pokud to má být opravdu v pořádku. Takže jsme začali hledat na internetu úklidovou firmu, která by se o to postarala. A po přečtení mnoha recenzí jsme se rozhodli obrátit na úklidovou firmu Voskování podlah Praha, protože měla opravdu ty nejlepší recenze. Samá kladná, lidi je opravdu vychvalovali. Bez delšího rozmýšlení jsme je kontaktovali a domluvili se na termínu. Pracovníci firmy dojeli v danou hodinu a pustili se do práce.

Musím uznat, že podlaha najednou prokoukla a byla opravdu krásná. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následovalo odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout. Dále jsme se od nich dozvěděli, že kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využívají, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy.

Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využívají k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Bylo na nich i vidět, že pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky. Také nám bylo doporučeno, abychom ji nechali čistit takto důkladně alespoň jednou za rok.

Příště se jim ozveme znovu, protože jsme s jejich službou byli velice spokojeni a nemáme tak potřebu obracet se na někoho jiného, protože u nich máme do budoucna záruku dobrého výsledku. Navíc zaměstnanci byli velmi milí, zdařilí a profesionální, a to je pro mě taky velice důležité, protože špatně se pracuje s lidmi, kteří jsou velmi nepříjemní, i když odvádí dobrou práci. Tato firma A SERVIS LIPKA nabízí celou řadu dalších úklidových služeb a realizují je na celém území České republiky, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má široké pole působnosti.