Nabízíme svým zákazníkům na širokém poli úklidu celou řadu služeb. Jedná se jak o úkony čištění, například strojové čištění podlah a jejich voskování či impregnace, tak úkony mytí a leštění oken, výloh a dalších skleněných ploch. Zabýváme se ale také odstraňováním nechtěného graffiti vandalství a také prevencí v podobě antigraffiti nátěru, které zamezí trvalému poškození fasády.

Jak odstranit fleky a šmouhy na skle při mytí a čištění oken

V neposlední řadě se my, A SERVIS LIPKA, zaměřujeme také na boj a prevenci proti plísním. Mezi náš servis patří ale také výškové práce. K nim se řadí umývání skel a oken ve výškách, čištění budov od běžných nánosů a spadů tak od zmíněného graffiti, tak třeba nabízíme výmalbu v rámci výškových prací. Pro lehce přístupná místa používáme teleskopické tyče o délce několika metrů nebo žebříky, z techniky jsou to pak vysokozdvižné plošiny a ve neposlední řadě užíváme horolezecké techniky.

Naši odborníci na výškové práce schopni řešit i takové situace, od kterých dávají konkurenční firmy ruce pryč. Zajímavým aspektem naší výškové práce je ale také drobný prvek, který je však nesmírně ceněný, jedná se o čištění markýz. Příkladem může být jedna restaurace, která se skládá z jedné třetiny z terasy, kterou pokrývá stylová markýza. Markýza však za tu dobu, co jim perfektně slouží a chrání hosty před sluníčkem a deštěm, už nevypadá, že je v nejlepším stavu.

Proto se obrátili právě na nás, abychom markýze vrátili její dřívější zářivou barvu. Čištění provádíme, respektive nabízíme, ale většina klientů si zvolí přímo tuto kombinaci, také s následnou impregnací. Naše metoda čištění markýz je univerzální, takže čistíme jak plastové, tak i látkové markýzy. Čištění markýz může být provedeno současně s mytím oken, takže můžete případně „zabít dvě mouchy jednou ranou“. Můžete si však čištění markýz zvolit také jako samostatně provedenou službu. Markýzy jsou velmi zatěžovány nejen vlivem počasí, ale také tím, že svou strukturou do sebe „vsakují“ prach i další nečistoty, které v případě, že se markýzy jednou za čas nevyčistí, mohou markýzu trvale poškodit.

Čištění je pak klíčem k tomu výrazně prodloužit životnost markýzy. Čím déle na markýzách ulpívá prach a venkovní spady, tím déle trvá proces jejich čištění a odstranění nečistot, na což je třeba také myslet. Z tohoto důvodu doporučujeme markýzy čistit pravidelně. Celý proces pak usnadní nanesená impregnace, díky níž budou mít markýzy dlouhodobě nový vzhled. Díky impregnaci vláken markýzy získají potahy výborné vodě odpudivé vlastnosti. Ochranný film přetrvává i při mnohonásobném zasunutí a vysunutí markýzy. Je tak velmi odolný